CoopID – Sistem Cooperativ de Management al Identității Digitale

Ce este CoopID?

COOPID reprezinta o aplicatie ce ofera posibilitatea clientilor institutiilor financiare bancare sa efectueze platisa afle soldul conturilor si sa obtina confirmari de sold prin intermediul serviciilor de online banking, fara sa fie nevoie sa aibe un card atasat contului.

Aplicatia vine in spirjinul companiilor ce activeaza in domeniul comertului electronicinstitutiilor statului care doresc sa integreze metode moderne de plata onlineONG-urilor, companiilor care organizeaza in mod recurent strangeri de fonduri onlinepersoanelor fizice si nu numai. COOPID ofera posibilitatea companiilor care aleg sa integreze aceasta metoda de plata  avantaje de natura economica prin prisma acoperirii unui sector extins  de clienti cum ar fi alte companii, care de regula nu au emis un card pentru conturile deschise, iar prin CoopID achizitiile se pot realiza mult mai usor.

Evolutiile tehnologice au condus in ultimii ani la aparitia unei serii de servicii complementare, precum serviciile de informare cu privire la conturi. Acestea ofera utilizatorului serviciilor de plata informatii cumulative cu privire la unul sau la mai multe conturi de plati detinute de unul sau la mai multi prestatori diferiti de servicii de plata si accesate prin intermediul interfetelor online ale prestatorului care ofera servicii de administrare cont. Utilizatorul serviciilor de plata poate avea imediat, in orice moment, o vedere de ansamblu asupra situatiei sale financiare.

Ce module detine CoopID?

Modulele pe care aplicatia CoopID le detine sunt:

Modulul AML

Modulul AML dezvoltat de echipa noastră este o soluție software modulară pentru domeniul financiar bancar, care integrează și optimizează procesele, fluxurile și activitățile operaționale și financiare specifice băncilor și instituțiilor financiare nebancare…….

Modulul Executari Silite

Modulul Executari Silite furnizeaza functionalitati pentru furnizarea informatiei la nivel de dosar de executare, ….

Modulul Contracte

Modulul Contracte furnizeaza functionalitati pentru generarea contractelor de credit, mecanisme de interfatare cu Core-system-ul, posibilitatea blocarii la modificare documentelor generate (publicarea lor spre semnare prin aplicarea unui sigiliu)…….