BI PRO

Ce este BI PRO?

TGS Software detine BI-PRO o platforma specializata pentru institutii financiare, platforma ce acopera in mod integrat administrarea clientilor existenti si potentiali (CRM), administrarea produselor financiare (garantii, credite, factoring), facturare, raportarile catre autoritati ale statului roman si celelalte activitati specifice institutiilor financiare. Solutia propusa asigura intregul suport necesar activitatii unei institutii financiare cu puncte de lucru distribuite in teritoriu si cu prezenta online de ofertare a produselor si serviciilor. Solutia asigura operarea, inregistrarea in timp real si raportarea activitatii institutiei financiare in conformitate cu cerintele legale in vigoare. Solutia permite operarea tuturor activitatilor de creditare si garantii, permitand definirea de produse si adaptarea produselor existente in functie de cerintele pietei si de gradul de evolutie al institutie financiare.

BI-PRO ofera suportul necesar pentru administrarea produselor sale pe intreaga perioada de viata a acestora. Pentru o buna organizare a activitatii aplicatia ofera un suport avansat de definire a fluxurilor de lucru (workflow management) in conformitate cu procedurile de lucru ale utilizatorului. De asemenea, aplicatia are o structura modulara lasand la alegerea institutiei financiare sa aleaga modulele relevante, module ce se integreaza cu aplicatii deja existente in cadrul institutiei financiare. Noi module pot fi adaugate pe parcurs, daca este considerat necesar. Totodata, este administrata centralizat asigurand posibilitatea urmaririi eficiente a activitatilor, a interventiei rapide si cu costuri reduse.

Prin implementarea BI-PRO, institutia financiara va beneficia de cunostintele TGS Software si experienta acumulata in proiecte similare implementate la institutiile financiare locale si internationale.De asemenea, echipa TGS Software are o indelungata experienta in furnizarea de solutii pentru piata financiar-bancara si este in masura:

  • Sa livreze functionalitatile solicitate de catre instituria financiara in timp util.
  • Sa fie in concordanta cu tendintele tehnologice internationale in domeniul serviciilor industiei financiare.
  • Sa asigure o permanenta dezvoltare si adaptare a platformei in conformitate cu cerintele si tendintele pietei financiare si tehnologice.

Care sunt modulele pe care le ofera aplicatia BI PRO