Despre Noi

TGS Software este o companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software si in furnizarea de servicii IT avand in cadrul sau o echipa de specialisti ce detin o buna intelegere a domeniului, o buna cunoastere a tehnologiilor ce urmeaza a fi folosite in cadrul proiectelor privind sistemul de raportare obligatorie pentru institutii financiare, precum si o experienta dovedita in astfel de proiecte.
Echipa TGS Software detine solide cunostinte de business si o baza solida de cunostinte tehnice.Totodata, membrii echipei noastre ofera experienta dovedita in managementul afacerilor si proiectelor, solide cunostinte privitoare la cerintele tehnologice ale domeniului financiar precum si capacitatea de intelegere si modelare a procesului de business.
Cu energie si entuziasm echipa noastra este pe deplin angajata in misiunea sa si ofera intotdeauna satisfactia clientilor.
De asemenea, detinem aptitudini si experienta in a oferi solutii de Business Intelligence incluzand un produs dedicat raportarilor statutare, A.M.L, gestiune credite, garantii, executari silite, gestionam provizioane conform standardelor IFRS9.
In aceasta oferta am urmarit urmatoarele principii:
• Conformitatea cu tendintele tehnologice internationale in domeniul serviciilor financiare.
• Livrarea in timp util a cerintelor functionale ale institutiei.
• Oferirea unui cost total competitiv in conformitate cu asteptarile institutiei.
Clientul nostru va beneficia de cunostintele si experienta TGS Software in proiecte similare implementate unor institutii financiare locale si internationale.